Ποδοσφαιρικός αγώνας : ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ vs ΑΟ Θήβα.

  • 21 Αυγούστου και ώρα 19:00 .
  • Οδηγίες προς φίλαθλο κοινό – 21/08/2021.

Οι συνημμένες οδηγιες αφορούν το παιχνίδι της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας στις 21/08/2021 στις 19.00, απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Θήβας.

Η είσοδος σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ θεατές επιτρέπεται ΜΟΝΟ για ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους 14 ημέρες νωρίτερα από την διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης επιτρέπεται σε νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

Η είσοδος σε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ θεατές έως 17 ετών επιτρέπεται ΜΟΝΟ εφόσον ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΙΑΚΟ (PCR) test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Η είσοδος σε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ θεατές έως 12 ετών επιτρέπεται ΜΟΝΟ εφόσον ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ αρνητικό self-test που έχει διεξαχθεί την ημέρα του αγώνα.

Η χρήση ΜΑΣΚΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθόλη την διάρκεια της παρουσίας θεατών στο γήπεδο.

Για ΟΛΕΣ τις παραπάνω περιπτώσεις θα ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης “Covid free gr app”. Για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, ο κάθε θεατής ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ / ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ (πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης covid, PCR test, Rapid test, self test).

Οι θεατές ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να έχουν μαζί τους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ώστε κατά τον έλεγχο να επιβεβαιώνεται η ηλικία του καθενός, όπως και η ταυτοποίηση με το πιστοποιητικό του καθενός.

Η τιμή του εισιτηρίου για ΕΝΗΛΙΚΕΣ είναι τα 5€. Για τους ανήλικους φιλάθλους, δεν θα υπάρξει χρέωση.

Written by 

Related posts

Leave a Comment