Στην τελική ευθεία η κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα οι καμπάνιες των 5 υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με στόχευση κυρίως στην Αττική, αλλά και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ ενδιαφέρον θα έχουν και οι στηρίξεις της τελευταίας στιγμής, όχι κατ’ ανάγκη από πολιτικά πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου βρίσκεται τις τελευταίες δύο μέρες σε περιοδεία στην Κρήτη και μετά επιστρέφει για τις δύο κεντρικές εμφανίσεις της στα δυτικά προάστια της Αθήνας και στο Κέντρο. Για την ομιλία στο Κέντρο, ο προσανατολισμός του επιτελείου της είναι να γίνει σε μεγάλη αίθουσα και να έχει μαζικό χαρακτήρα. Επίσης, την Τετάρτη θα μιλήσει πιθανότατα στο Αγρίνιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει σήμερα στον Έβρο, στη συνέχεια ακολουθούν Πάτρα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην Αλεξανδρούπολη πάει κι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος θα συνεχίσει σε Κομοτηνή, Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα προγραμματίζει ομιλίες σε Νέα Ιωνία, Αιγάλεω και πιθανότατα σε Νέα Σμύρνη και Ανατολική Αττική.

Ο Νίκος Παππάς θα πραγματοποιήσει ομιλίες σε Μεταξουργείο, Δάφνη, Μαρούσι και ενδεχομένως μια σύντομη περιοδεία σε πόλεις της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στην Αθήνα.

Τέλος, ο Στέφανος Τζουμάκας θα μιλήσει την Τετάρτη στου Ζωγράφου.

Written by 

Related posts

Leave a Comment