Μετακλητός σε βουλευτή των Σπαρτιατών ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη: «Δεν γνώριζα» λέει ο Στίγκας

Την πληροφορία ότι ο αδερφός του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός συνεργάτης σε βουλευτή του κόμματος των Σπαρτιατών ο οποίος έχει διαγραφεί, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα των «Σπαρτιατών» μετά από ακόμα μία απώλεια βουλευτή με την ανεξαρτοποίηση του Κωνσταντίνου Φλώρου, την ώρα που ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Αρείου Πάγου προκειμένου να μιλήσει για τις καταγγελίες του για Greek Mafia και πρακτικές «Δον Κορλεόνε»

Όπως είπε ο Βασίλης Στίγμας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε έναν από τους τρεις βουλευτές που διέγραψε προ ημερών.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, ισχυρίστηκε ότι δεν το γνώριζε καθώς δεν έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση από τα μέλη του κόμματός του, ενώ τόνισε πως δεν ήταν κεντρική απόφαση.

Yπενθυμίζεται πως οι διαγραφές των βουλευτών Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χάρη Κατσιβαρδά από τον Βασίλη Στίγκα πυροδότησαν εσωτερική σύγκρουση στους «Σπαρτιάτες», με δύο βουλευτές του κόμματος να αποχωρούν από την κοινοβουλευτική ομάδα και να ανεξαρτοποιούνται. Πρώτος ανεξαρτοποιήθηκε ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος αντέδρασε στους χαρακτηρισμούς περί Greek Mafia του Βασίλη Στίγκα.

Written by 

Related posts

Leave a Comment