Διαμαντής Καραναστάσης: Η παρατήρηση που έκανε μέσα στη Βουλή σε άλλο μέλος – «Κάθεστε μπροστά στην κάμερα»

Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο βρίσκεται ο Διαμαντής Καραναστάσης με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ύστερα από τα αποτελέσματα στις εκλογές του Ιουνίου 2023.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έθεσε και την πρώτη του ερώτηση μέσα στο Κοινοβούλιο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με την καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης θέλησε αρχικά να συστηθεί στους υπόλοιπους βουλευτές για να διατυπώσει εν συνεχεία ερώτηση σχετικά με την καλλιτεχνική εκπαίδευση και τις τομές που πρέπει να γίνουν για τον πολιτισμό.

«Ευχαριστώ για τον λόγο, κύριε Πρόεδρε. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πρωτόκολλο ακριβώς… Καλησπέρα κύριε υπουργέ, κύριε υφυπουργέ και αγαπητοί φίλοι. Θα αξιοποιήσω λίγο από τον χρόνο που έχω για να συστηθώ και να γνωριστούμε καθώς υπολογίζω, ελπίζω, προσδοκώ ότι θα έχουμε πολλή και σημαντική δουλειά σε αυτή την επιτροπή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας για να διακοπεί όμως ο ειρμός του από την είσοδο ενός μέλους σε πλαϊνό έδρανο.

«Κάθεστε μπροστά στην κάμερα» τόνισε αρχικά, με αυστηρό ύφος, προς την κυρία που περνούσε από μπροστά για να χαμογελάσει στη συνέχεια και να προχωρήσει στην ερώτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ακόμα και ο ίδιος ο Διαμαντής Καραναστάσης θέλησε να αστειευθεί με το συγκεκριμένο απόσπασμα μιας και στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κλείνει με την επική ατάκα… «κάθεστε μπροστά στην κάμερα».

Written by 

Related posts

Leave a Comment