Θρήνος για την 20χρονη που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας από τον Βόλο που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγκίστρι όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο που οδηγούσε χτύπησε σε βράχο.

Μιλώντας στο Action24, η μητέρα της 20χρονης είπε πως «ήταν σε μια καλή στιγμή, χαρούμενη γιατί πραγματοποίησε τα όνειρα της, μπήκε στις σπουδές της, έκανε τις πρώτες της διακοπές φέτος, ήταν πολύ χαρούμενη στιγμή δηλαδή για να τελειώσει έτσι».

«Το παιδί μου ήταν 20 χρονών φοιτήτρια στο παιδαγωγικό, δεν ξέρω ούτε αν έχει ξανακάνει χρήση, ούτε αν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Σε κάποια στιγμή βρέθηκε κάτι, εμπόδιο ή στραβοτιμονιά και έπεσε σε μια κοφτερή πέτρα, κάπου αλλού μου είπαν ότι ήταν βραχάκι, βράχος δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Δέσποινας.

«Είμαι πολύ φοβισμένη για το αν θα μπορέσω να αντέξω περισσότερες λεπτομέρειες του συμβάντος», πρόσθεσε.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, τα τρία κορίτσια νοίκιασαν ηλεκτρικά ποδήλατα και έκαναν βόλτα προς την Απόνησο. Ξαφνικά, η 20χρονη, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε βράχο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Η 20χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού και στις 17:25 την παρέλαβε σκάφος του λιμενικού για να την μεταφέρει στον Πειραιά και από εκεί στο Αττικό, όπου στις 19:20 κατέληξε. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι, ενώ ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.

«Με πλωτό του λιμενικού μεταφέρθηκε στον Πειραιά. Εκεί περίμενε μονάδα του ΕΚΑΒ. Αμέσως την πήγαν στο Αττικόν νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά της και δεν κατάφερε να επιζήσει το κορίτσι», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Written by 

Related posts

Leave a Comment