Αποχώρηση με Νόημα… του Πρόεδρου Νέας Λαμψάκου από το συνδυασμό της Έλενας Βάκα

Επιχείρηση αδειάζουμε και όχι αλλάζουμε πραγματοποιείτε τις τελευταίες μέρες από το συνδυασμό της Έλενας Βάκα, καθώς μετά την ηχηρή αποχώρηση της Λένας Σκαρλή ανεξαρτητοποιείται και ο πρόεδρος της Νέας Λαμψάκου Γιάννης Μακρίδης όπως κάνει γνωστό με την παρακάτω δήλωση.

Προς την Δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από το Συνδυασμό «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα», παραμένοντας ως Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Λαμψάκου ως Τοπικός Σύμβουλος.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο ως ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος να αγωνίζομαι για το συμφέρον του τόπου μας.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες και τις πίεσεις να υλοποιηθούν όσα η επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα υποσχέθηκε για την αναβάθμιση της Κοινότητάς μας, ελάχιστα έγιναν πράξη.

Η απόφαση μου οφείλεται στις καθαρά προσωπικές επιλογές της Δημάρχου που οδήγησαν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας, καθώς εκτός από μια παιδική χαρά και δυο ημιτελή έργα και ασφαλτοστρωσεις οδών κανένα άλλο σημαντικό έργο αναπτυξης δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε καν έργα για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων.
Η αθέτηση των υποσχέσεων της επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής είναι ο βασικός λόγος της αποχώρησής μου από το Συνδυασμό «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα».

Written by 

Related posts

Leave a Comment