Ραμόνα Βλαντή: «Προς τιμήν της Μέγκι Ντρίο που την μπέρδεψαν με εμένα»

Η Ραμόνα Βλαντή ρωτήθηκε για το ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο

Την Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του My Style Rocks, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο στις κάμερες, όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε… Ραμόνα.

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση ότι είπε ότι είμαι μεγαλύτερη 20 χρόνια, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως;», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Και συνέχισε: «Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη, με έχετε δει εμένα ποτέ έτσι; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε. Με έβρισε αλλά το κόψατε. Δεν θα δώσω εγώ παιδεία σε αυτό το κορίτσι, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε, άρα δεν το θα κάνω εγώ. Έχω δικά μου παιδιά και τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι.

«Λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί να με μπερδέψουν, γιατί εγώ είμαι μια ιδιαίτερη παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση», κατέληξε η Ραμόνα Βλαντή.

 

Written by 

Related posts

Leave a Comment