Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το Ya Habibi στο J2US και το κοινό διχάστηκε

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο J2US την τελευταία της επιτυχία αλλά τα σχόλια του κοινού δεν ήταν όλα θετικά.

ΗΔέσποινα Βανδή εμφανίστηκε χθες στο J2US μαζί με τους Kings για να ερμηνεύσουν μαζί τη επιτυχία τους Ya Habibi, η οποία έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views στο Youtube.

H εμφάνιση δίχασε το κοινό

H Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε λοιπόν στην σκηνή του J2US, όπου συνάντησε τους Kings και τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της. Παρ’ όλα αυτά το κοινό, σύμφωνα με τα σχόλια που έγιναν στο Twitter φαίνεται πως διχάστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, μια μερίδα του κόσμου σχολίασε πολύ θετικά την ανανεωμένη εμφάνιση της τραγουδίστριας με το εντυπωσιακό ρούχο που φορούσε, το οποίο άφηνε ακάλυπτους τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της αλλά και την εκρηκτική της παρουσία στην σκηνή με τον σαγηνευτικό χορό της.

Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν και κάποιοι που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως η τραγουδίστρια μαζί με το συγκρότημα είπαν το κομμάτι με τη χρήση playback, θέτοντας το ερώτημα γιατί η Δέσποινα Βανδή με τόσα χρόνια καριέρας να επιλέξει να τραγουδήσει με αυτόν τον τρόπο.

Στο break λύθηκε κάθε απορία
Μετά τη μουδιασμένη αίσθηση που άφησε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τους Kings, η απάντηση στο αν η ίδια μπορούσε χθες βράδυ ή όχι να τραγουδήσει live ήρθε επιστρέφοντας από ένα break όπου είδαμε ότι οι κριτές στα διαλείμματα του φιλανθρωπικού show το «ρίχνουν έξω» με τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή να τραγουδάνε μαζί και να ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο σχολίασε πως «τα απρόοπτα είναι τα καλύτερα».

Μάλιστα, σε live που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης είδαμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος η Δέσποινα Βανδή διασκέδαζε τον κόσμο τραγουδώντας παλιές αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες. Οπότε με αυτόν τον τρόπο τα όποια αρνητικά σχόλια έγιναν για την εμφάνισή της διαψεύστηκαν, ενώ πιθανότατα ο λόγος που παρουσιάστηκε έτσι το Ya Habibi ήταν μάλλον για τηλεοπτικούς λόγους.

Written by 

Related posts

Leave a Comment