Βίκυ Καγιά: To σeξι χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Έχουν εντυπωσιάσει οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο GNTM 5. Ό, τι κι αν φορέσει και όποιο χτένισμα ή μακιγιάζ κι αν υιοθετήσει, μπαίνει στο στόχαστρο όλων των beauty addicts που σπεύδουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες του beauty look της.

 

Το πρόσφατο χτένισμα που υιοθέτησε στο επεισόδιο της αποχώρησης του διαγωνισμού μοντέλων όμως μάς καθήλωσε. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο στην άκρη το singature και αυστηρό καρέ με το οποίο την έχουμε συνηθίσει και έκανε ένα σούπερ σeξι χτένισμα με μπούκλες που είχε άφθονα Old Hollywood vibes.

Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά, έκανε ένα 90s blow-dry με μπούκλες και άφθονο όγκο, με τις μπούκλες της να έχουν ένα υπέροχο bounce και κίνηση. Παράλληλα, αποχωρίστηκε προσωρινά τις πλαϊνές αφέλειες για χάρη μιας πλαϊνής φράντζας που φαίνεται ότι επανέρχεται σταδιακά στο προσκήνιο. Η πλαϊνή φράντζα είναι μια ωραία εναλλακτική αν θες να απαλλαγείς από τις curtain bangs (ή οποιοδήποτε άλλο είδος αφελειών) και θυμίζει πολύ την ένδοξη δεκαετία των 00s.

 

Αυτό που λατρεύουμε στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι ότι είναι sexy και ταυτόχρονα κομψό, ενώ θυμίζει πολύ τα χτενίσματα της Cindy Crawford και το glam – chic style της δεκαετίας του ’90. Επίσης, ακριβώς αυτό το sexiness που εκπέμπει, συνδυαστικά με την πλαϊνή φράντζα, είναι που “αφαιρεί” χρόνια από το πρόσωπο και σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη – και πιο σeξι.

Written by 

Related posts

Leave a Comment