Σοφία Νικολάου: Φτάνει με την αθλιότητα, οι ζωές των ανθρώπων πάνω από πολιτικές σκοπιμότητες

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, απάντησε στη φημολογία για την προσωπική φρουρά της κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση και πολιτική σπέκουλα σε βάρος της.

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Σοφία Νικολάου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο κυκλοφορεί με συνοδεία δύο αστυνομικών, και όχι έξι όπως υποστηρίζουν «οι συκοφάντες» όπως τους χαρακτήρισε.

Η κ. Νικολάου, που θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια στις επόμενες εκλογές, όταν αυτές διεξαχθούν, εξήγησε πως η θητεία της στη θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής έφερε και τη στοχοποίησή της με αποτέλεσμα να χρειάζεται η αστυνομική συνοδεία.

Η δήλωση της Σοφίας Νικολάου:

«Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε αθλιότητες, όταν η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση ξεφεύγουν από τα όρια, τότε δεν μπορώ παρά να αντικρούσω τους συκοφάντες.

Ως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησα σε ενέργειες και αποφάσεις που ξεβόλεψαν πολλούς στις φυλακές. Συγκρούστηκα με σκληρούς εγκληματίες που είχαν τον έλεγχο, έκαναν πάρτι, είχαν φτιάξει VIP κελιά.

Προχώρησα σε περισσότερους από 30 χιλιάδες ελέγχους αποκαλύπτοντας όπλα, ναρκωτικά, κινητά, κάθε έκνομη ενέργεια.

Στοχοποιήθηκα όσο λίγοι επειδή δεν επέτρεψα την κατάλυση των νόμων, όταν ο καταδικασμένος για 11 δολοφονίες, Δημήτρης Κουφοντίνας, ήθελε – όπως είχε μάθει επί ΣΥΡΙΖΑ- να εκτίει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές χωρίς να το δικαιούται.

Δέχθηκα και συνεχίζω να δέχομαι απειλές σε βάρος της ζωής μου, του συζύγου μου και των παιδιών μου. Έχουν έρθει έξω από το σπίτι μου και με απειλούν, ακόμη και σήμερα.

Για το λόγο αυτό κυκλοφορώ με τη συνοδεία 2 αστυνομικών και όχι με 6, όπως οι συκοφάντες μου υποστηρίζουν.

Για να προστατέψουν εμένα και την οικογένειά μου από εγκληματίες και τρομοκράτες με τους οποίους ορισμένοι ακόμη και σήμερα συνομιλούν, θεωρώντας τους… ακτιβιστές.

Φτάνει πια, λοιπόν, με την αθλιότητα τους.

Οι ζωές των ανθρώπων είναι πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες».

Η ανάρτηση της στο Facebook

Written by 

Related posts

Leave a Comment