Σπύρος Πνευματικός:”Αναδεικνύουμε την Εύβοια ως ιδανικό τουριστικό προόρισμο μέσα από τη διοργάνωση του αγώνα EVIA ISLAND REGATTA 2022″

“Την υποστήριξη της διοργάνωσης του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Evia Island Regatta 2022», που αποτελεί θεσμό και πλέον ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας ζήτησα από την Υφυπουργό Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη , στη σημερινή μας συνάντηση στο Υπουργείο, παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου και προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Νικόλαου– Ανδρέα Μώρου.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θαλάσσης, ο οποίος θα υλοποιηθεί το διάστημα 23 έως και 30 Ιουλίου 2022 είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς δίνει τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της Εύβοιας ως ιδανικό τουριστικό προορισμό.

Μέσω της συγκεκριμένης δραστηριότητας ενισχύεται ο θαλάσσιος αθλητικός τουρισμός, οδηγώντας στην επανεκκίνηση της οικονομίας και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ενισχύονται και να στηρίζονται παρόμοιες δράσεις, που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες.

Η Υφυπουργός αποδέχτηκε την πρόσκληση να κηρύξει την τελετή έναρξης του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Κάρυστο στις 23 Ιουλίου, στηρίζοντας εμπράκτως για μία ακόμα χρονιά τη διοργάνωση, ενώ υποσχέθηκε να συμβάλλει το Υπουργείο στην κατεύθυνση πανελλήνιας προβολής της.

Την ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και πολύτιμη συνεισφορά της στην επιτυχή διεξαγωγή του τόσο σημαντικού για την Εύβοια αθλητικού γεγονότος.”

Written by 

Related posts

Leave a Comment