Σε πολιτιστικό πολυχώρο μετατρέπεται η παλιά αποθήκη του ΟΣΕ

Σε πολιτιστικό πολυχώρο σχεδιάζει να μετατρέψει την παλιά αποθήκη του ΟΣΕ η Δημοτική Αρχή Χαλκιδέων.  Η σύμβαση για το έργο υπεγράφη από τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία. Παράλληλα με το έργο θα αξιοποιηθεί και ο περιβάλλοντας χώρος που θα είναι επισκέψιμος για όλους τους πολίτες.

 Συγκεκριμένα, στο κτίριο θα πραγματοποιηθούν εργασίες:

 ◆ δημιουργίας χώρων αναψυκτηρίου και προθαλάμου

 ◆ αποκατάστασης της εξωτερικής λιθοδομής  

◆ αποκατάστασης της στέγης, με τοποθέτηση νέων στοιχείων

 ◆ επίστρωσης νέου δαπέδου 

◆ τοποθέτησης νέων κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών

 ◆ επισκευής και συντήρησης των ξύλινων θυρών 

◆ εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών

 ◆ δημιουργίας νέων χώρων w/c 

Στον περιβάλλοντα χώρο, θα πραγματοποιηθούν εργασίες: ◆ κατασκευής μεταλλικής ράμπας ◆ κατασκευής τμήματος πεζοδρομημένης πρόσβασης ◆ διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης ◆ επικάλυψης του χώρου στάθμευσης με κυβόλιθους, διαμορφώνοντας πεζοδρόμηση και αποτρέποντας τη στάθμευση μπροστά από το κτίριο ◆ δημιουργίας κυκλικού κόμβου για τη διευκόλυνση κίνησης των οχημάτων ◆ διαμόρφωση χαμηλής φύτευσης

 Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός δεκατεσσάρων μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Written by 

Related posts

Leave a Comment