Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εντοπίστηκε ο άνθρωπος που τη βοηθούσε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη».

Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που τη βοηθούσε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για τη διαδρομή της κεταμίνης που ευθύνεται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκπου προσπαθεί με κάθε μέσο να ανατρέψει την κατηγορία πως χορήγησε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της η ίδια με τον δικηγόρο της να δηλώνει εχθές ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγη

θεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο στο Ρίο, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

«Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά»

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται συνήθως από αναισθησιολόγους στα νοσοκομεία, για να βοηθήσει κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων να μην πονάει το παιδί. Υπάρχει καταγραφή των δόσεων και των φαρμάκων που χορηγούνται στον ασθενή σε όλα τα νοσοκομεία» εξήγησε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης μιλώντας στο Mega την Πέμπτη (28/4).

Η Ρούλα με την Τζωρτζίνα και τον Μάνο

«Δεν μπορεί ένα φάρμακο να χορηγηθεί χωρίς να έχει καταγραφεί. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται και στην ανάνηψη, σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά, στα μαλλιά, αλλά δεν έχει πλέον δράση. Τα φάρμακα χορηγούνται σύμφωνα με το βάρος του παιδιού. Η δόση αυτή που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα ήταν πολύ ισχυρή» πρόσθεσε.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών» είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος στο Mega.

«Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές» πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η ιατροδικαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

«Η Ρούλα δεν θα ομολογήσει»

«Έχω πει πολλές φορές ότι αυτή είναι μια υπόθεση που θα κριθεί στις ιατροδικαστικές εκθέσεις και στην άρση του απορρήτου των συσκευών. Παράλληλα, θα έχουμε ανάδειξη της υπόθεσης και από τις ανακριτικές αρχές, αλλά και από τη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού», ανέφερε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης επίσης στο Mega.

«Ακούσαμε μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στον ανακριτή να λέει ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα για τη σύζυγό του. Άρα ο ίδιος έχει πειστεί. Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει. Είναι σημαντικό να βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, και δε θα μου κάνει καμία έκπληξη αν υπάρξουν και άλλα εντάλματα σύλληψης», πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης.

«Από την εμπειρία μου με γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, έχω δει τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Χαίρομαι πραγματικά που το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου έχουν τόσο μεγάλη ψυχραιμία», τόνισε ο ίδιος.

Για νέα στοιχεία τα οποία θα κατατεθούν και αφορούν τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού μίλησε ο συνδυκαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας τονίζοντας και αυτή η υπόθεση είναι σοβαρή και πρέπει να κλείσει υπογραμμίζοντας πως πρέπει να γίνει εκταφή.

Written by 

Related posts

Leave a Comment