Κοντά στη λύση του μυστηρίου με την εγκατάλειψη του μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο – Πού στρέφουν τις έρευνες οι Αρχές

Μέχρι να βρεθούν οι γονείς της μικρής θα φιλοξενηθεί στο ειδικό χώρο φιλοξενίας παιδιών που διαθέτει το Νοσοκομείο Παίδων στο Γουδί.

Κοντά στην λύση του μυστηρίου με το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι στο προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων, φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές, καθώς έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους για την αναζήτηση των γονιών του σε συγκεκριμένες περιοχές της ΑθήναςΟι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το κοριτσάκι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, φαίνεται πως αισιοδοξούν για την έκβαση της έρευνας, καθώς το 2 ετών κοριτσάκι μέσω διερμηνέα, κάτι έχει πει που είναι δυνατόν να βάλει τις έρευνες σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και με δεδομένο το γεγονός πως το παιδάκι έχει καταγωγή από την Αφρική, όπως διαπιστώθηκε και από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί, στο οποίο απεικονίζεται ο πατέρας του παιδιού να το αφήνει με το καροτσάκι του έξω από το Μουσείο στην οδό Πατησίων, οι έρευνες πλέον έχουν συγκεκριμένο στόχο με συγκεκριμένες περιοχές.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε περιοχές της Κυψέλης και των Πατησίων, καθώς ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους αλλά και μια πρώτη επαφή που είχε ο διερμηνέας με το 2 ετών κοριτσάκι, τους έδωσαν ενδείξεις που απομένει πια να μετατραπούν σε αποδείξεις για την ταυτότητα των γονιών της μικρής από την Αφρική. 

   Άλλωστε στις συγκεκριμένες περιοχές διαμένουν πολλοί μετανάστες από την Αφρική και για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες, στην κυριολεξία πόρτα πόρτα, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες που είναι δυνατών να τους οδηγήσουν στους γονείς του μικρού κοριτσιού.

   Το κοριτσάκι ως γνωστόν ήταν περιποιημένο και καλά στην υγεία του, ενώ οι γονείς του πριν το εγκαταλείψουν το είχαν ντύσει καλά, του είχαν βάλει και μια κουβερτούλα στο καροτσάκι του αλλά κι ένα κουτί με πάνες. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του.

   Μέχρι να βρεθούν οι γονείς της μικρής θα φιλοξενηθεί στο ειδικό χώρο φιλοξενίας παιδιών που διαθέτει το Νοσοκομείο Παίδων στο Γουδί.

Written by 

Related posts

Leave a Comment