Μποσταντζόγλου για σεξουαλική παρενόχληση της Παπαδήμα: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι»

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μποσταντζόγλου για το πώς αντέδρασε και το τι είπε στον άνθρωπο που παρενόχλησε σεξουαλικά τη σύζυγό του. 

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αντέδρασε βίαια όταν έμαθε πως η Δήμητρα Παπαδήμα, με την οποία έχουν ένα παιδί, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση. «Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο-τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη». 

Παράλληλα, ο κ. Μποσταντζόγλου σχολίασε το μπαράζ καταγγελιών που έχει σημειωθεί τον τελευταίο χρόνο στον χώρο του θεάτρου, λέγοντας: «Τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα. Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε», ανέφερε. 

Written by 

Related posts

Leave a Comment