Σασμός SPOILER | Η Καλλιόπη μαθαίνει τα πάντα! Φονιάς ο Μαθιός για τα μάτια της Βασιλικής

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού”

Καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν μια νύχτα πάθους, η Καλλιόπη τούς πιάνει στα πράσα και διώχνει τον γιο της από το σπίτι. Η “καπετάνισσα” αρχίζει να κάνει σενάρια και δεν αργεί να υποψιαστεί πως ο Μαθιός μπορεί να σκότωσε τον Στεφανή για τα μάτια της Βασιλικής. Και ενώ ο Αστέρης στηρίζει τον αδελφό του, ο Μαθιός τα σπάει περισσότερο με τη μητέρα του, λέγοντάς της να μείνει μακριά από την αγαπημένη του…

Μάθε τα πάντα για τις εξελίξεις στον “Σασμό” που αποκαλύπτει ο “Τηλέραμα” και εξασφάλισε αποκλειστικά το eviaone.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η χήρα του Στεφανή ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει τον Νικηφόρο. Η “καπετάνισσα” βέβαια δεν ξέρει πως ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική… Η παράνομη σχέση τους όμως θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες… Η Καλλιόπη είναι αυτή που πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται και διώχνει τον γιο της από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό. Εκεί τον επισκέπτεται ο Αστέρης και, όταν του εξομολογείται την κρυφή σχέση του, τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά, καθώς μοιράζονται παράλληλες ζωές. Τελικά η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους, που φυσικά δεν γίνονται δεκτοί. Είναι τότε που ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική.

Γνωρίζοντας πλέον τη σχέση του γιου της με τη Βασιλική, η Καλλιόπη κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της ίσως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, κάτι που δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα. Σοκαρισμένη με τα όσα μαύρα έχει μέσα της, η Καλλιόπη καταρρέει και είναι η Μαρίνα που τη βρίσκει πεσμένη στον δρόμο και τη σώζει. Η καπετάνισσα σοκάρεται με τη βοήθειά της, όμως έχει τόσα στον νου της, που δεν κάθεται να το σκεφτεί περισσότερο. Πρέπει να ανακαλύψει αν ο γιος της είναι φονιάς και αν η Βασιλική τον βοήθησε να ξεφορτωθούν τον Στεφανή!

Written by 

Related posts

Leave a Comment