Ασταμάτητη η Αγγλία!!!-Η Δανία συνεχίζει το παραμύθι της …

Ασταμάτητη Αγγλία!! Με συνοπτικές διαδικασίες η Αγγλία πήρε την πρόκριση απέναντι στην Ουκρανία. Με το πρωτόγνωρο 4-0 για προημιτελική φάση συνέτριψε το σύνολο του Shevchenko.

Από πολύ νωρίς προηγήθηκαν με 1-0 όπου αυτό ήταν το σκορ της ανάπαυλας. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πέτυχε ακόμα δύο τέρματα δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Το κοντέρ σταμάτησε στο 4-0 το οποίο διαμορφώθηκε σχετικά νωρίς μόλις στο 63ο λεπτό. Οι Άγγλοι όπως και να έχει έχουν πετύχει την μεγαλύτερη επιτυχία τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς έχουν φτάσει στα ημιτελικά για πρώτη φορά.

Το τρόπαιο θα βρει το κάτοχο του σε αγγλικό έδαφος καθώς ο τελικός είναι στο Wembley και οι Άγγλοι θα κάνουν τα πάντα ώστε το κύπελο να μην βγει από τη χώρα και την επόμενη της 11ης Ιουλίου.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα η Δανία εμπνευσμένη από τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν γράφει το δικό της παραμύθι. Πέρασε με 2_1 το εμπόδιο της Τσεχίας παίζοντας για ακόμα μια φορά ποδόσφαιρο το οποίο αρέσει στον κόσμο.

Πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ της.

Το μόνο που είχε να κάνει η Δανία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να διαχειριστεί σωστά το σκορ κάτι κατάφερε με επιτυχία.

Ακόμα και όταν έγινε το 1-2 οι Δανοί έπαιξαν με ηρεμία καθώς γνώριζαν ότι το μόνο που τους χωρίζει από την επόμενη φάση είναι 40 λεπτά.

Έτσι με την λήξη του αγώνα απλώς περίμεναν τον αντίπαλο τους για τον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου.

Written by 

Related posts

Leave a Comment