Χορτάσαμε θέαμα..

Χορτάσαμε θέαμα!
Στο πρώτο παιχνίδι το οποίο έγινε στις 16.00 μ.μ,η πολύ καλύτερη Γαλλία δεν κατάφερε να εξαργύρωσει την εμφάνιση της πετυχαίνοντας μια νίκη. Χάνοντας σωρια ευκαιριών στο Α’ ημίχρονο ,κατόρθωσε να πάει στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ 1-0 . Το μόνο που κατάφερε στο δεύτερο μισό του αγώνα ήταν να ισοφαρισει . Έτσι ,η Γαλλία έφτασε στους τέσσερις βαθμούς στον Όμιλο και η Ουγγαρία πήρε το πρώτο της .

Στο δεύτερο παιχνίδι των 7, τα Πάντσερ ισοπέδωσαν την Πορτογαλία με το βαρυ 4-2. Αν και προηγήθηκαν οι Πορτογάλοι με το μεγάλο τους αστερι Cristiano Ronaldo , στη συνέχεια εκαναν δώρο 2 αυτογκόλ στους Γερμανούς και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Το σκορ διευρυναν οι Γερμανοί φτάνοντας στο 4-1 . Ευτυχώς για τους Πορτογάλους, σταμάτησαν εκεί και το μόνο που κατάφαν ήταν να μειώσουν σε 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Σίγουρα ήταν το πιο θεαματικο και παραγωγικό παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι τώρα.

Η βραδιά έκλεισε με ακόμα μια ισοπαλία με σκορ 1-1. Η Ισπανία ήθελε να κάνει την πρώτη της νίκη κάτι που ήθελε και η Πολωνία. Όλα έδειχναν ότι η Ιβηρες θα είχαν ένα εύκολο βράδυ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 1-0υπερ τους. Στην επανάληψη όμως οι Πολωνοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν από το ματς ότι περισσότερο μπορούσαν καθώς μία ήττα θα ήταν καταδικαστικη για αυτούς για τη συνέχεια στο τουρνουά. Ισοφάρισαν νωρίς έπαιξαν στα ίσια τη μεγάλη Ισπανία και λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή αν μετουσιωναν σε γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Written by 

Related posts

Leave a Comment