Φάρμα και αποχώρηση «βόμβα»: Τα… βρόντηξε η Ειρήνη Κολιδά – Πώς αντέδρασε η Μαρία Μιχαλοπούλου

Τι είπε για την απόφασή της να φύγει ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι του ΑΝΤ1

Ανατροπών και εκπλήξεων συνέχεια στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Εκτός από την οικειοθελή αποχώρηση του Τάσου Ξιαρχό η Ειρήνη Κολιδά που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί αποφάσισε να φύγει. Παρολαυτά προηγουμένως είχε μονομαχήσει με την Μαρία Μιχαλοπούλου την οποία κέρδισε και στα τέσσερα αγωνίσματα. 

Αμέσως μετά τη λήξη της μονομαχίας, ωστόσο, όταν και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετούσε την Μαρία Μιχαλοπούλου, η δυναμική personal trainer πέταξε τη βόμβα και ανακοίνωσε προς έκπληξη όλων ότι αποχωρεί από το παιχνίδι. 

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω, πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετήσει οποιονδήποτε, να την μοιραστώ με τα παιδιά κυρίως και με σένα και με τους υπόλοιπους. Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα. Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό δικό μου ριάλιτι είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και την ζωή που έχω εκτός της Φάρμας, παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία. Το σκέφτομαι εδώ και δυο βδομάδες καθημερινά. Παλεύω μέσα μου και με κρατάει η αγάπη των παιδιών και η αγάπη μου για τα ζώα και για τη φύση. Επειδή όμως νιώθω 100% ολοκληρωμένη από αυτό το πράγμα, θέλω να φύγω με την χαρά αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Αν και ο παρουσιαστής της Φάρμας, Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κρατήσει την Ειρήνη Κολιδά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, εκείνη επέμεινε πως θέλει να αποχωρήσει και να βρεθεί κοντά στο παιδάκι της. Και έτσι, αποχώρησε οριστικά και οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σεβόμενος τους κανονισμούς της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε εκ μέρους της παραγωγής πως η Μαρία Μιχαλοπούλου θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης εάν κανείς παίκτης δεν είχε διαφορετική άποψη. Κάτι που δεν υπήρξε και η αγρότισσα θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στη Φάρμα.

Written by 

Related posts

Leave a Comment