Υπουργός δεν γνώριζε τους βουλευτές Εύβοιας

Είσαι υπουργός σε ένα κρίσιμο υπουργείο. Σου λένε αν γνωρίζεις ποιοι είναι οι βουλευτές της Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, πλην του Σίμου, ο οποίος είναι άλλωστε υφυπουργός και κάθεσαι στο ίδιο υπουργικό τραπέζι μαζί του. Τι απαντάς για τους άλλους;

Δεν τους ξέρεις; Δεν τους έχεις δει ποτέ; Τους γνωρίζεις πολύ καλά γιατί σε «ενοχλούν» για τα προβλήματα της περιφέρειάς τους;

Ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η απάντηση του εν λόγω στελέχους της κυβέρνησης;

Μας την ανέφερε και πάθαμε την πλάκα μας. Δεν ήξερε ούτε τον κ. Ζεμπίλη, ούτε τον κ. Πνευματικό. Ειδικά τον δεύτερο δεν είχε ακούσει καν το όνομά του, κι έψαχνε στο κινητό του να δει αν τον έχει στη λίστα των τηλεφώνων του.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. 3,5 χρόνια στη Βουλή και οι δύο βουλευτές δεν πήγαν ποτέ στο υπουργείο να ρωτήσουν οτιδήποτε για την Εύβοια.

Να ρωτήσουν βρε αδερφέ «έχετε σχεδιάσει κανένα έργο για την πολύπαθη Εύβοια; Θα δώσετε προσοχή στο νομό μας; Θα μας βοηθήσετε ως κυβέρνηση να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τους συμπατριώτες μας; Τίποτε.

Όπως μας εξομολογήθηκε ο συγκεκριμένος υπουργός, ουδέποτε του ζήτησαν ραντεβού, στη Βουλή είναι εξαφανισμένοι, επί 3,5 χρόνια δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να δείξουν το ενδιαφέρον για το νομό.

Βέβαια, θα πει κανείς: «Δεν έχουν δουλειά οι βουλευτές στα υπουργεία. Πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη». Θα είχε δίκιο αν ήταν και παρόντες και στην καθημερινότητα της Εύβοιας.

Όμως, ούτε κι εκεί. Και οι ψηφοφόροι της Εύβοιας, οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δεν πρέπει να τους υποτιμούν.

Written by 

Related posts

Leave a Comment