Υπέρ της μετατροπής των δημοτικών σχολείων σε πειραματικών

Ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικου Σχολειου στηρίζει εμπρακτως τη νέα δυνατότητα που δόθηκε με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για τη μετατροπή των δημοτικών σχολείων σε πειραματικά!


Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας να είμαστε ανοιχτοί στη καινοτομία , στην εξέλιξη , στην αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας!! Μόνο μέσα από την εξέλιξη μπορούμε να ανοίξουμε νέους δρόμους στη εκπαίδευση! Ήρθε η στιγμή να αποκτήσει και η Εύβοια , η Χαλκίδα μας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης , τα δικά της πρότυπα και πειραματικά σχολεία!!.


Έχουμε χρέος να στηρίξουμε το πλαίσιο για την εκπαιδευτική αναβάθμιση των σχολείων μας! Όσα εμπόδια και εάν υπάρχουν στην εφαρμογή του προγράμματος αυτού αξίζει το κόπο όλοι μαζί να προσπεράσουμε τα οδοφράγματα αυτά και να ατενίσουμε με αισιοδοξία το καλό , τη πρόοδο , την εξέλιξη!! Εκπαιδευτικοί , γονείς και παιδιά μπορούμε να κάνουμε βήματα προόδου μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο!! Θέλει δύναμη και θάρρος για να αφήσεις το γνωστό και ασφαλές και να ανακαλύψεις νέους δρόμους!.

Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς και τη νέα εκπαιδευτική πραγματικότητα!!.


Με εκτίμηση
Ιωαννα Ακριωτη
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικου Σχολειου Χαλκίδα

Written by 

Related posts

Leave a Comment