Το… τρέκλισμα που περιμένουν στο Μαξίμου

Γράφει ο Αριστερός Ψάλτης

Ενας… ψάλτης είναι πάντα χρήσιμος. Όχι μόνο στην Εκκλησία αλλά και στην πολιτική και στην κοινωνία. Αριστερός, δεξιός, δεν έχει καμιά σημασία αρκεί να μπορεί να «ψέλνει» μελωδικά, με ορθοφωνία. Ετσι θα κάνει και ο Αριστερός Ψάλτης από εδώ και πέρα μέσα από τη φιλόξενη σελίδα του eviaone.gr

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, όχι μόνο της Εύβοιας, αλλά και όλης της Ελλάδας, με χιούμορ, «τσιμπήματα», inside story αλλά ποτέ με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Οπερ σημαίνει ότι θα γράφουμε ό,τι ξέρουμε και ό,τι ισχύει.

Τι μαθαίνουμε λοιπόν για πολύ γνωστό υφυπουργό. Ότι το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας έχει κάνει «μαύρα μάτια» να τον δει. Οι υπουργοί και τα υπόλοιπα στελέχη αναρωτιούνται: «Μα που είναι αυτός ο υφυπουργός; Μόνο ρουσφέτια υπογράφει και μόνο στην περιφέρειά του θα πηγαίνει;»

Και δεν είναι ότι λείπει τον τελευταίο καιρό από τη θέση του. Εξ αρχής το γραφείο του ήταν άδειο γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή του. Και δίνει μάχη ακόμη και με ύπουλα χτυπήματα.

Στο Μαξίμου ξέρουν καλά για τη δράση του. Είχαν σκεφτεί μάλιστα να τον στείλουν για «απόσυρση» ή να του δώσουν δυσμενή μετάθεση στην Περιφέρεια (που δεν είχε καμιά τύχη).

Ας όψεται, όμως, η μάχη για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Βέβαια, όσοι γνωρίζουν τα πολιτικά πράγματα στο νομό του, ένα έχουν να λένε: «Άλλο ένα στραβοπάτημα να κάνει, άλλο ένα… τρέκλισμα στην πολιτική του πορεία, και ο Μητσοτάκης δεν θα τον λυπηθεί…»

Written by 

Related posts

Leave a Comment