Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ συμμετέχει και στηρίζει το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που διοργανώνουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών .

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Νοέμβρη 2021 και ώρα 11.00 το πρωί. (Πρωσυγκέντρωση 10.00΄το πρωί στην ΟΜΟΝΟΙΑ)

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, εδώ και δύο χρόνια, δίνουν τον αγώνα τους, ώστε να μην σταματήσει μια οικονομική δραστηριότητα, που αποφέρει θέσεις εργασίας και πλούτο στην Εθνική Οικονομία.

Είναι σίγουρο, ότι με τον αγώνα των εργαζομένων και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ όλης της Εργατικής Τάξης, μπορούν να κερδίσουν, όπως οι ντελιβεράδες, όπως οι εργαζόμενοι της COSCO, την συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, με διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων τους.

Η Κυβέρνηση πρέπει να σκύψει το κεφάλι πάνω στους εργαζόμενους και μετά την οικολογική και οικονομική καταστροφή (πυρκαγιές) που υπέστη πρόσφατα ο Νομός μας, η ΛΑΡΚΟ δεν πρέπει να απαξιωθεί, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η συνέχιση της λειτουργίας της.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ αλλά και όλους τους εργαζόμενους του Νομού μας, να δώσουν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ στη Αθήνα.

Για το λόγο αυτό θα δρομολογηθούν Λεωφορεία όπως παρακάτω:

  • 7.20΄ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΤΤΑΛΗ-ΤΡΙΑΔΑ-ΨΑΧΝΑ – ΒΟΥΡΚΟΣ
  • 7.30΄ΣΤΑΥΡΟΣ – ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ- ΨΑΧΝΑ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΡΤΑΚΗ-ΒΟΥΡΚΟΣ
  • ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8.30΄το πρωί.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ Γιώργος ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ

Written by 

Related posts

Leave a Comment