Στη Χαλκίδα η Γιάννα Αγγελοπούλου – Βίντεο – Εικόνες

Στην ώρα της βρέθηκε στη Χαλκίδα, η πρόεδρος της επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου.

Την υποδεχτήκαν, η Δήμαρχος Χαλκίδας, Έλενα Βάκα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός καθώς και άλλοι δήμαρχοι της περιοχής.

Η κ. Αγγελοπούλου, πριν μεταβεί στο Δημαρχείο της περιοχής, περπάτησε στην Παραλία και δήλωσε εντυπωσιασμένη από την ομορφιά της περιοχής.

Στη συνέχεια, υπήρξε σύσκεψη με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους οποίους και συνεχάρη για τις προτάσεις τους, σχετικά με τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200χρόνων από την Ελληνική Παλιγγενεσία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Αγγελοπούλου, ” Η Στερεά έχει κάνει εξαιρετικές προτάσεις. Μας έχει εντυπωσιάσει. Είμαι περήφανη..”

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, προτίμησε να φορέσει μπλούζα με θέμα τη μάχη της Αλαμάνας και με ήρωες τον Διάκο, τον Πανουργιά και τον Δυοβουνιώτη.

Τελείωσε η σύσκεψη στο Μέγαρο Κότσικα που έγινε παρουσία της προέδρου της Επιτροπής 2021 Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και αυτήν την ώρα γευματίζουν σε ουζερί της Χαλκίδας. Με ουζάκι και θαλασσινούς μεζέδες, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, οι Δήμαρχοι Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, Ερέτριας Γιάννης Δημητρόπουλος, Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης και Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Χαλκιδέων Γιάννης Νέζης και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη στην παρέα και μεταξύ τυρού και αχλαδίου συζητούν για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στους Δήμους.

Written by 

Related posts

Leave a Comment