Στη ΓΑΔΑ νωρίς το πρωί ο δικηγόρος του 33χρονου: Εξιλεώθηκε με την ομολογία ο Μπάμπης

Τι είπε για τον πελάτη του, ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνώστου, ο οποίος τον επισκέφθηκε στις 07:00 του Σαββάτου στην ΓΑΔΑ.

«Χθες δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση» είπε ο συνήγορος του, Βασίλης Σπύρου, για τον Μπάμπη Αναγνώστου, που ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.Εξερχόμενος της ΓΑΔΑ, αφού είδε τον πελάτη του, ο κ. Σπύρου, είπε «θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα».

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», είπε ο κ. Σπύρου. 

Ο συνήγορος του πιλότου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας «παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας».

«Και εγώ έχω ταραχθεί», είπε ο συνήγορος, απαντώντας στα σχόλια ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία.

Όπως τόνισε στην κατακλείδα του, ο δικηγόρος του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, «Έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».

Ο 33χρονος αργά το απόγευμα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, από όπου ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως είπε ο ένας από τους συνηγόρους του 33χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου, «η μοναδική έκκληση που έχω να κάνει είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, να υπάρξει ψυχραιμία και να μας απασχολήσει ότι μας απασχολεί πάντα σε ένα έγκλημα: να βρεθεί ο ένοχος – που εδώ έχει βρεθεί – και να έρθει η τιμωρία».

«Έρχομαι τόσο πρωί για να αποφύγω τις κάμερες, για να του πάω ορισμένα στοιχεία για να μελετήσει και στις 12:00 θα έρθουμε με τον συνάδελφο μου για να τον δούμε», είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «είμαστε στην περίεργη θέση να ξέρετε (σημ: οι δημοσιογράφοι) περισσότερα για την δικογραφία παρά εμείς. Πήραμε πολύ αργά την δικογραφία».

Written by 

Related posts

Leave a Comment