Σπαραγμός στην Αιτωλοακαρνανία: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης Μαρίας για το χαμό της – «Κάναμε όνειρα»

Θρήνος και σπαραγμός στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας μετά τον θάνατο της 30χρονης εγκύου, η οποία «έσβησε» ξαφνικά ενώ βρίσκονταν στο έκτο μήνα, από πνευμονική εμβολή. Την άτυχη κοπέλα εντόπισε ο σύζυγός της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, μόλις επέστρεψε από την εργασία του.

Ο Βασίλης, βαθιά συντετριμμένος από την απώλεια της γυναίκας του και του αγέννητου παιδιού του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στις «ατυχίες» που αντιμετώπιζαν με τη Μαρία για την απόκτηση ενός παιδιού, καθώς και για τις δυσκολίες που είχε η κοπέλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όπως είπε η νεαρή γυναίκα είχε κατά το παρελθόν δύο αποβολές πριν καταφέρει να μείνει ξανά έγκυος.

Το ζευγάρι έκανε όλες τις εξετάσεις ώστε να βρουν τι φταίει. Οι εργαστηριακός έλεγχος έδειξε ότι όλα ήταν εντάξει και με τη νέα εγκυμοσύνη όλα πήγαιναν καλά. Γεμάτοι χαρά και προσμονή περίμεναν το μωρό τους.

Την Μεγάλη Παρασκευή ο Βασίλης γύρισε στο σπίτι μετά τη δουλειά. Άκουσε το ξυπνητήρι της γυναίκας του που το είχε σε υπενθύμιση για να παίρνει τα χάπια της να χτυπάει. Άρχισε να τη φωνάζει όμως δεν έπαιρνε καμία απολύτως απάντηση. Την βρήκε νεκρή στο μπάνιο.

«Κοιτάω μέσα στο μπάνιο και την βρήκα κάτω. Την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να φωνάζω. Δεν είχε αίματα, αλλά ήταν μελανιασμένη παντού. Κάλεσα το ασθενοφόρο και ήρθε μέσα σε 15 λεπτά».

«Κάναμε όνειρα»

«Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Θέλαμε να κάνουμε τρία παιδάκια. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Άφησε την Αθήνα και ήρθε στο χωριό για να ζήσουμε μαζί. Πριν λίγες μέρες κάναμε όνειρα, λέγαμε πόσες πάνες θα αγοράσουμε. Μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της Μαρίας ήταν και προήλθε από μαζική πνευμονική εμβολή.

Written by 

Related posts

Leave a Comment