Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας διοργανώνει το σωματείο εστίασης Ξένιος Ζεύς και η ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Το Σωματείο Εστίασης, Διασκέδασης και Αναψυχής Ευβοίας ‘’ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’, έχοντας υψηλά στους στόχους του την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού του κλάδου, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ διοργανώνει στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για τους διανομείς των καταστημάτων Εστίασης Ευβοίας από την εξιδεικευμένη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης ‘’Ιαβέρης’’. Η δράση αυτή θα πραγματοπιηθεί στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο χώρο του Θεάτρου «Ορέστης Μακρής».

Με οδηγό τη θεμελιώδη αξία της Υγείας & Ασφάλειας και με διαχρονική δέσμευση να καλλιεργεί την υποδειγματική οδική κουλτούρα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ θα προχωρήσει σε δωρεά 110 κρανών μοτοσυκλέτας. Τα κράνη αυτά θα διατεθούν στους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου Οδικής Ασφάλειας κατόπιν κλήρωσης.

Τη δράση αυτή υποστηρίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις ΙΚΤΕΟ ΜΙΧ.Γ.ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε., Φρουτεμπορική ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΒΑ ‘’ΚΥΡΗΚΟΣ’’, ‘’ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ’’ Γενικό Εμπόριο, ‘’Α. ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ- ALL ABOUT FOOD’’, Φρούτα-Λαχανικά ‘’ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ’’, ’’EVIA FOOD’’ και ‘’ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ’’.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6907 323144(ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧ.) και 6936 638500 (ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΣΤ.)

Written by 

Related posts

Leave a Comment