Πούμπουρας: «Αφού κάθεσαι που κάθεσαι, δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μια», σάλος στο twitter (βίντεο)

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται ο Σάββας Πούμπουρας, καθώς κάποιες «συμβουλές» του γνωστού παρουσιαστή προκάλεσαν σάλο. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα εργασίας ρίχνοντας τις ευθύνες στους ανέργους, λέγοντας πώς δεν έχουν δουλειά καθώς δεν είναι διατεθειμένοι «να κάνουν τα πάντα». Χαρακτηριστικά είπε «αφού δεν κάνεις τίποτα, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία»

Συνέχισε λέγοντας πώς, «αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα, να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά

«Κάποιος που δεν έχει δουλειά δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα»

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια είπε, «κάποιος που στέλνει ότι είναι τρομακτικά απελπισμένος και δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,9,10 μήνες, αυτός ο φίλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να βρει εργασία. ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν.

Μην κοιτάτε αυτό. Κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία. Από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Απ’ το να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες εκεί μέσα μπορεί να βρεθεί και μια άλλη ευκαιρία.

«Αφού κάθεσαι που κάθεσαι, πήγαινε για δουλειά χωρίς να παίρνεις μια, τι μπορείς να κάνεις»

Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή προσφορά για εργασία; Ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;»

Όλα τα παραπάνω ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας τα είπε σε live του στο instagram και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που είχα αντίθετη άποψη.

Κάποια από τα σχόλια στο twitter:

Written by 

Related posts

Leave a Comment