Παραλίγο γερμανική βόμβα!!Από τον 6ο όμιλο πέρασαν οι 3 πρώτες ομάδες.

Παραλίγο γερμανική βόμβα!!! Έπεσε η αυλαία της πρώτης φάσης του euro με τα παιχνίδια του έκτου ομίλου. Στο πρώτο παιχνίδι η Πορτογαλία ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την ομάδα της Γαλλίας. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς πάρα τις εναλλαγές του σκορ και οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες. Από δύο γκολ οι πρώην συμπαίκτες
στη Ρεαλ Μαδρίτης Ronaldo και Benzema. Η κερδισμένη της βραδιάς είναι η Γαλλία καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση ενώ η Πορτογαλία πέρασε στην επόμενη φάση με τους 4 βαθμούς που συγκέντρωσε και την κατάκτηση της Τρίτης θέσης.
Στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ουγγαρία παραλίγο να έχουμε βόμβα μεγατόνων. Οι Γερμανοί πριν αρχίσει το παιχνίδι φανταζαν το μεγάλο φαβορί και μάλιστα αρκετοί πίστευαν πως θα φόρτωναν την αντίπαλη εστία με πολλά γκολ. Οι Ούγγροι όμως έπαιζαν για το δικό τους θαύμα. Η νίκη τους έδινε πρόκριση εις βαρών των Γερμανών. Προηγήθηκαν δύο φορές και μέχρι το 84ο κρατούσαν την πρόκριση. Κάπου εκεί ήρθε η ισοφάριση από την χρυσή αλλαγή του Γερμανού τεχνικού και το όνειρο έσβησε. Άλλη μια χορταστική βραδιά με γκολ και θέαμα ήταν η αποψινή.

Written by 

Related posts

Leave a Comment