Παρέμβαση εισαγγελέα για τον επόπτη υγείας που «έστειλε» στον θάνατο την 51χρονη ασθενή

Μιας ασθενούς που τον άκουσε όταν της έλεγε να υπογράψει για να αποφύγει τη διασωλήνωση. Ο κορονοϊός της στοίχισε τελικά τη ζωή. Το βράδυ μετά τις αποκαλύψεις, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση

Ανήκουστα επιχειρήματα και ακραία ρητορική φανατικών αρνητών του κορονοϊού, από έναν επόπτη υγείας. Η δράση του στη Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή μίας γυναίκας.

Η δράση του σοκάρει. Ο επόπτης υγείας που ουδέποτε έκρυψε ότι είναι αρνητής των εμβολίων και του κορονοϊού, έκανε εκπομπές στο διαδίκτυο, ανέβαζε τις απόψεις του στα social media και έφτασε στο σημείο να προτρέψει γυναίκα ασθενή να μην δεχθεί τη διασωλήνωση που σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν η τελευταία της ελπίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν να εξανεμιστούν και οι τελευταίες ελπίδες και η 51χρονο να πεθάνει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που νοσηλευόταν. Αφού παρά τις προσπάθειες των στενών συγγενών της, να την μεταπείσουν, τα χέρια των γιατρών ήταν δεμένα.

Οι αναρτήσεις στο Facebook του επόπτη υγείας είναι αποκαλυπτικές. Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει παρά τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πως δεν συμβούλεψε την άτυχη γυναίκα να μη διασωληνωθεί, ωστόσο ομολογεί μπροστά στην κάμερα ότι είναι από εκείνους που απέτρεψαν πολίτες να εμβολιαστούν, διαδίδοντας τα ψευδή επιχειρήματα των αρνητών.

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA». Ο ίδιος, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει, παρουσιάζει ως πιθήκους που του επιτίθενται ιερείς, αστυνομικούς, γιατρούς και δικαστές και μάλιστα τους αντιμετωπίζει μόνος του, ενώ δε διστάζει να προχωρήσει σε μια ακραία και απαράδεκτη ανάρτηση με κρεμάλες.

«Γιατροί,  Δικαστές και Εισαγγελείς, αστυνόμοι, Ορθόδοξοι επίσκοποι, αυτοί είναι που παρέδωσαν τα οφίκια του Υψίστου, στην υπηρεσία του διαβόλου». Πριν από ενάμιση μήνα ο πρώην επόπτης υγείας σε κανάλι που διατηρεί στο YouTube, ανέβασε βίντεο με τίτλο «Μασκοφορία: Παγκόσμιο Τελετουργικό».

Σε αυτό αναφέρει πως η χρήση μάσκας είναι βλαπτική και επαναλαμβάνει τα ανήκουστα επιχειρήματα των αρνητών περί βασανιστηρίων. Σε άλλο ιστολόγιο που απηχεί τις ίδιες απόψεις, υπάρχει κείμενο του πρώην επόπτη υγείας με ημερομηνία 31/12/2020 στο οποίο καλεί τον στρατό να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας συλλαμβάνοντας πολιτικούς, δικαστές αλλά και τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Όπως φαίνεται κάποιοι δεν μερίμνησαν έγκαιρα και η δράση του συνεχίστηκε. Μια δράση που συνέβαλε στο να χάσει τη ζωή της η 51χρονη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τα μηνύματα που της έστελνε εκείνες τις πιο κρίσιμες ώρες, είναι αποκαλυπτικά. Όταν η ασθενής τον ρώτησε τι να κάνει, εκείνος της έγραψε: «Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη.»

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και τελικά η 51χρονη υπέκυψε. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν αδύνατον να αποτρέψουν το μοιραίο. Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega, για τη δράση του επόπτη υγείας…

Written by 

Related posts

Leave a Comment