Παντελής Παντελίδης: Πωλητήριο στη βίλα-λέσχη που πέρασε το τελευταίο βράδυ του.

Πωλητήριο μπήκε στη βίλα-λέσχη όπου πέρασε το τελευταίο βράδυ του ο Παντελής Παντελίδης, παίζοντας χαρτιά, όπως αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του ο Παναγιώτης Σουρέλης στην Real News.

Το ποσό πώλησης

Το πολυτελές ακίνητο που βρίσκεται στην Αθηναϊκή ριβιέρα, “αναζητά” τον νέο του ιδιοκτήτη αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Πρόκειται για μονοκατοικία στην περιοχή του Ελληνικού, τεσσάρων επιπέδων με εσωτερικό ανελκυστήρα, συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. που κατασκευάστηκε το 2006 και απευθύνεται στην ελίτ των νοτίων προαστίων και σε όσους «αναζητούν ένα ειδυλλιακό καταφύγιο, αλλά αρκετά κοντά στην πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην αγγελία μεσιτικού γραφείου.

1.058 ευρώ για δύο βράδια μέσω Airbnb

Όποιος όμως δεν διαθέτει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αγοράσει την πολυτελή βίλα, μπορεί να απολαύσει για μερικά εικοσιτετράωρα τις ανέσεις της, ενοικιάζοντας της μέσω Airbnb. Αυτό αρκεί να καταβάλλει 1.058 ευρώ για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις, που είναι το μίνιμουμ χρονικό διάστημα ενοικίασής της.

Ερεύνα για τους ιδιοκτήτες της βίλας

Στη δικογραφία της υπόθεσης Παντελίδη, η οποία μπήκε στο αρχείο, υπάρχει παραγγελία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με το αν τελέστηκε από τους ιδιοκτήτες της βίλας η πράξη ανθρωποκτονίας από αμέλεια διά παραλείψεως. Το σκεπτικό ήταν ότι δεν απέτρεψαν τον Παντελίδη να οδηγήσει το αυτοκίνητό του, αν και τελούσε σε κατάσταση μέθης, όταν έφυγε από την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, ενώ πληροφορίες θέλουν την οικογένεια του τραγουδιστή να έχει καταθέσει σχετική μήνυση.

Written by 

Related posts

Leave a Comment