Παιδικό θέατρο: Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας.

Μία ωραία παιδική θεατρική παράσταση έρχεται μέσω της τεχνολογίας για τα παιδιά. Η θεατρική διασκευή του Έλμερ του Παρδαλού Ελέφαντα είναι εμπνευσμένη από τα παιδικά βιβλία του Ντέιβιντ Μακ Κι και περιέχει όλα τα εκπαιδευτικά νοήματα σύμφωνα με τις αξίες που εκπροσωπεί ο Έλμερ. Η παράσταση είναι η ελληνική προσέγγιση των χαρακτήρων των βιβλίων με πρωτότυπο σενάριο, στίχους, μουσική, σκηνικά, τρισδιάστατες κούκλες και κοστούμια και είναι μια νέα παραγωγή ειδικά για το OnLine Streaming, γυρισμένο με πολλές κάμερες, τηλεοπτικό φωτισμό, επεξεργασμένο ήχο και ειδικά εφέ! 

Λίγα λόγια για το έργο: «Σε μια αγέλη ελεφάντων όλοι είναι διαφορετικοί. Άλλος είναι ψηλός κι άλλος πιο κοντός. Άλλος είναι μεγαλόσωμος και άλλος μικροκαμωμένος. Όλοι είναι διαφορετικοί μα έχουν το ίδιο χρώμα, γκρι. Εκτός από έναν…τον Έλμερ! Ο Έλμερ δεν είναι γκρι, είναι πολύχρωμος! Είναι ένας πολύχρωμος ελέφαντας που με τα αστεία του και τα παιχνίδια του καταφέρνει και κάνει όλους τους φίλους του χαρούμενους. Κι αν όλοι μας δεν μοιάζουμε, είναι για  να ταιριάζουμε, ο καθένας διαφορετικός!» είναι το μότο της ιστορίας, ένα μότο πολύ σημαντικό για τη ζωή!

Το έργο είναι κατάλληλο και παρακολουθείτε από παιδιά από 2 έως 12 ετών και είναι ευχάριστο και για τους μεγάλους. Διαθέσιμο από τις 19-28 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/elmer-o-pardalos-elefantas/?fbclid=IwAR1dwDKxcKn9KD2RzUt6HIXODKY995otVUguMWiuOimeRrN8CJM0148Nqog

Written by 

Related posts

Leave a Comment