Πάτησε γκάζι η Ισπανία..

Πάτησε γκάζι η Ισπανία.
Ολοκληρώθηκε και η τρίτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο. Η Ισπανία που ήθελε νίκη το έκανε με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Συνέτριψε την αντίπαλο της Κροατία με το…. βαρύ και ασήκωτο 5-0. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι Ισπανοί έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Δεν άφησαν περιθώρια για όνειρα στην αντίπαλο και πήγαν με το καθαρό 2-0στα αποδυτήρια και ενώ είχαν και ένα χαμένο πέναλτι μόλις στο 12ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι εκτός από… το σκορ. Η Ισπανία ήταν η μόνη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου με την ομάδα της Σλοβακίας να έχει εικόνα διάλυσης. Έτσι οι Ισπανοί πήραν την πρόκριση και οι Σλοβάκοι πήραν… το δρόμο της επιστροφής.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Σουηδοί βρέθηκαν από τον παράδεισο στη κόλαση και ξανά στα ουράνια…. Οι Σκανδιναβοι προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Στη συμπλήρωση μια ώρας παιχνιδιού έκαναν το 2-0 και βρέθηκαν αγκαλιά με την πρόκριση. Η Πολωνία όμως και πιο συγκεκριμένα ο μεγάλος της αστέρας Lewandowski δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με δύο δικά του γκολ σε 61ο και 84ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 και έκανε τα τελευταία λεπτά του αγώνα δραματικά. Η ολική ανατροπή όμως δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα η Σουηδία με το γκολ που πέτυχε στο 4ο λεπτό των καθυστερησεων πήρε την νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο αφήνοντάς την Ισπανία στη δεύτερη.
Είδαμε δύο πάρα πολύ ωραία παιχνίδια με πολλά γκολ θεματικό ποδόσφαιρο και με την αγωνία στο κόκκινο ξεχάσαμε έστω και για λίγο το κόκκινο του υδράργυρου…

Written by 

Related posts

Leave a Comment