Ο Γ. Παπανδρέου ενημέρωσε τη Φ. Γεννηματά για την υποψηφιότητά του – Σε λίγη ώρα η ανακοίνωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου που επέστρεψε το μεσημέρι από την Κωνσταντινούπολη βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς συνεργάτες του στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι τελευταίες πληροφορίες, , αναφέρουν πως θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ περίπου στις οκτώ το βράδυ, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις δηλώσεις του.

Κατά τις ίδιες πηγές, πριν την όποια δημοσιοποίηση, ο πρώην πρωθυπουργός ενημέρωσε για τις προθέσεις του την Φώφη Γεννηματά η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό”.

Υπενθυμίζεται πως πριν αναχωρήσει για την Τουρκία ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συνομιλήσει με τους άλλους έξι διεκδικητές της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής (Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης, Κεγκέρογλου, Καστανίδης). Όπως φαίνεται, κανένας τους δεν αποχωρεί από την κούρσα της διαδοχής, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, τις απαιτούμενες υπογραφές για να θέσει υποψηφιότητα.

Λοβέρδος: Δεν περίμενα να έχω αντίπαλο τον Παπανδρέου

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, τόνισε ότι δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου και πως ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία, θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Αποκάλυψε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας 2 με 2,5 λεπτών που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας. Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Τέλος, τόνισε ότι δεν είναι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ για να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής αλλά για να κερδίσει. “Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα”, είπε χαρακτηριστικά.

Written by 

Related posts

Leave a Comment