Ξέσπασμα Δανίας… Ιταλία στις καθυστερήσεις!!!

Ξέσπασμα της Δανίας. Σε ένα παιχνίδι όπου η Ουαλία δικαίως τα έχει βάλει με τον εαυτό της η Δανία έκανε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της. Συνέτριψε τους Βρετανούς με 4-0. Και πέρασε πανηγυρικά στην φάση των 8. Η Ουαλία ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Οι Σκανδιναβοι κόντρα στη ροή του αγώνα έκαναν το 1-0 και ταυτόχρονα ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού η Δανία διπλασίασε τα τέρματα της βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των ουαλων. Όμως και ενώ το σκορ ήταν 0-2 εις βάρος της βάσει της εικόνας της άξιζε ένα γκολ το οποίο θα έβγαζε και τη σωστή στοιχηματικη πρόβλεψη της ομάδας μας. Στο τελείωμα του αγώνα το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου καθώς η Δανία πέτυχε ακόμα δύο τέρματα και έτσι το σκορ έκλεισε στο 4-0.

Στο άλλο παιχνίδι όπου θεωρητικά υπήρχε μεγάλο φαβορί αυτό επιβεβαιωθηκε μόνο στα στατιστικά.

Η Ιταλία ήταν για ακόμα μια φορά καταιγιστική απέναντι στην Αυστρία δημιούργησε πολλές φάσεις όμως στα 90 λεπτά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Ιταλία ήταν πιο αποτελεσματική και με το… καθυστερημένο 2-0 πέρασε στους 8 της διοργάνωσης

Written by 

Related posts

Leave a Comment