Μύκονος: «Φυλακισμένος» σε βίλα των 12 εκατ. ευρώ ο καταδικασμένος Ρουμάνος επιχειρηματίας (Φωτογραφίες)

Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελές οίκημα  με πρόσβαση στη θάλασσα και με εννέα κρεβατοκάμαρες, όπου διαμένει ο Ντράγκος Σαβουλέσκου μετά την επεισοδιακή του σύλληψη στη Μύκονο

Με νέα επεισόδια εμπλουτίζεται το σίριαλ της κινηματογραφικής σύλληψης του Ρουμάνου επιχειρηματία Ντράγκος Σαβουλέσκου στη Μύκονο που απασχολεί τα διεθνη ΜΜΕ και την κυβέρνηση στο Βουκουρέστι. Όπως αποκαλύπτεται από φωτογραφίες, ο Ντράγκος Σαβουλέσκου βρίσκεται «φυλακισμένος» σε επίγειο παράδεισο, συγκεκριμένα σε βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ, με πρόσβαση στη θάλασσα και με εννέα κρεβατοκάμαρες, στην περιοχή Άγιος Λάζαρος Μυκόνου.

Καταδικασθείς σε 5,5 χρόνια φυλάκισης λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 114 εκατ. ευρώ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην εγκαταλείψει τη Μύκονο μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το θέμα της έκδοσης του στη Ρουμανία. Εν μέσω αποκαλύψεων για διασπάθιση μαύρου χρήματος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι διαμενει σε βίλα με κοστος ενοικίου 87.500 ευρώ την εβδομάδα.

savouleskou
Ο Σαβουλέσκου με την σύντροφο του, Άντζελα Μαρτίνι
savouleskou_2
Η φωτογραφία που έβγαλε ο Ρουμάνος επιχειρηματίας με την παρέα του στη βίλα

Ωστόσο, ο Ρουμάνος επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες , φέρεται να έκανε ειδική συμφωνία με την ιδιοκτήτρια της βίλας, νοικιάζοντας έναντι 8.000 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 56.000 ευρώ την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντράγκος Σαβουλέσκου αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, όπως προβλέπεται από τον νόμο του ευρωπαϊκού εντάλματος συλλήψεως. Ανανέωσε τη μίσθωση της βίλας που μένει στον Άγιο Λάζαρο μεχρι τις 30/9/2021, με δικαίωμα ανανέωσης της μίσθωσης μεχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστικες διαδικασίες.

villa_1
villa_2
villa_3

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακοπουλος, ο οποίος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου υπέβαλα τον νομικό ισχυρισμό ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα συλλήψεως της Ρουμανίας γιατί έχει πεδίον εφαρμογής του άρθρο 11Β του νόμου για το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που ρητά απαγορεύει την έκδοση εκζητούμενου στο εκζητούν κράτος, όταν ο εκζητούμενος εκτίει την επιβληθείσα ποινή από τα δικαστήρια του εκζητούντος κράτους σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Η eurojust με σημερινό έγγραφό της επιβεβαίωσε ότι ο εντολέας μου εκτίει την ποινή της Ρουμανίας στην Ιταλία δυνάμει αμετάκλητης απόφασης εφετείου της Ιταλίας. Έτσι μονοδρόμως δεν ήταν εφικτή η έκδοσή του στη Ρουμανία. Πρέπει να γνωστοποιήσω ότι η Ρουμανία είχε προσπαθήσει και στην Ιταλία να εκδοθεί ο εντολέας μου αλλά η ιταλική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημά της κάνοντας εφαρμογή της ίδιας ευρωπαϊκής νομοθεσίας που ακολούθησε ο εισαγγελέας εφετών κ. Δημήτριος Παϊκόπουλος».

villa_4
villa_5
villa_6
villa_8
villa_9
villa_10
villa_7
villa_11
villa_12

Written by 

Related posts

Leave a Comment