Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββατο 12/06 συνεχίζεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προβλέψεις – Αναλύσεις.

Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββατο συνεχίζεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο πρώτος αγώνας της ημέρας είναι αυτός της Ουαλίας με την Ελβετία. Στο Μπακου του Αζερμπαϊτζάν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κλείσει την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Ο Γκαρεθ Μπειλ και η παρέα του θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με νίκη το euro απέναντι στους έμπειρους και Ελβετούς. Αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι καθώς και τα 3 αποτελέσματα είναι πιθανά.

Την σκυτάλη των παιχνιδιών παιρνει το παιχνίδι στις 7 ανάμεσα σε Δανία -και Φινλανδία. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για τη νίκη καθώς δεν φαίνεται να έχουν άλλες ελπίδες στον όμιλο. Τον πρώτο λόγο έχει η μία εκ των διοργανωτών Δανία καθώς το παιχνίδι γίνεται στην Κοπεγχάγη. Σίγουρα όμως οι Φινλανδοί θέλουν να δείξουν πως δεν έχουν βρεθεί τυχαία στα τελικά του euro.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στις 22:00 στο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης ανάμεσα σε Βέλγιο και Ρωσία αναμένεται να κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Η σκληρή και πάντα δυνατή Ρωσία θα αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Το Βέλγιο αν και <εκτός έδρας > έχει τον πρώτο λόγο καθώς έχει στο ροστερ του ποδοσφαιριστές τεράστιας κλάσης που αγωνίζονται σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μένει λοιπόν να δούμε αν η αρκούδα μπορεί να χτυπήσει και να πληγώσει τον αντίπαλο της….

Written by 

Related posts

Leave a Comment