Μετανιωμένη πρώην πορνοστάρ εύχεται: «Να μπορούσα να διαγράψω όλες τις σκηνές μου»- Βίντεο

Τα εμπόδια με τα πνευματικά δικαιώματα και ο «μύθος» με τα πολλά λεφτά…

Η Λάνα Ρόουντς ήταν πρωταγωνίστρια ερωτικού περιεχομένου ταινιών, ωστόσο έχει μετανιώσει για εκείνη την επιλογή της και πλέον εύχεται να μπορούσε να διαγράψει όλες τις σκηνές που είχε γυρίσει. Αλλά, δεν μπορεί…

Η 24χρονη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις μόνιμες επιπτώσεις που έχει στη ζωή αλλά και την ψυχική της υγεία η επιλογή της να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, στη εκπομπή «Tap In» και τον Χάρι Τζόουσεϊ.

«Πολλά από τα βίντεο που υπάρχουν δεν έχω δικαιώματα, διαφορετικά θα μπορούσα να τα είχαν διαγράψει όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν λυπάται για τον χρόνο που αφιέρωσε στην ερωτική βιομηχανία, είπε: «Ναι βέβαια… Ειλικρινά, λέω στον κόσμο πως αν μπορούσα να επιστρέψω στον χρόνο, θα το έκανα για να έχω πίσω την αξιοπρέπεια και το σεβασμό μου, αλλά και για τους ανθρώπους, να μην είναι σε θέση να με βλέπουν με αυτόν τον τρόπο».

Η Λάνα Ρόουντς αποκάλυψε μάλιστα πως εξακολουθεί να έχει ψυχικές επιπτώσεις από μία σκηνή που είχε γυρίσει και γι αυτόν τον λόγο βλέπει θεραπευτή.

«Νιώθω πως δεν μπορώ να δεχτώ μερικά από τα πράγματα που έχω κάνει». Αυτή η σκηνή μάλιστα ήταν και ο λόγος που την οδήγησε να αποχωρήσει από την βιομηχανία.

Μιλώντας στο κανάλι YouTube BFFs πρόσφατα με τους Dave Portnoy και Josh Richards, αποκάλυψε πως ούτε οικονομικά αποδείχθηκε αρκετά καλή εποχή γι αυτήν, ενώ τώρα είναι πολυ-εκατομμυριούχος.

«Από τη βιομηχανία δεν πληρώθηκα καλά. Πιθανότατα να είχα 100.000 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό όταν σταμάτησα να γυρίζω ταινίες και τώρα είμαι πολυ-εκατομμυριούχος».

Written by 

Related posts

Leave a Comment