Κυψέλη: Κορωνοπάρτι με εκατοντάδες άτομα, Dj και ποτά. Μάζεψαν 50 σακούλες σκουπιδιών μετά το κορωνοπάρτι – Δείτε το πριν και το μετά

Εκατοντάδες άτομα χωρίς μάσκες και μέτρα παρτάρουν με μουσικές σαν να μην υπάρχει αύριο.

Απίστευτες καταστάσεις αυτή την ώρα στην πλατεία της Κυψέλης, όπου εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπαίθριο πάρτυ με Dj, ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο.

Η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και ώρα στην πλατεία όπου το πλήθος αγνοεί τα μέτρα και απολαμβάνει μουσικές και αλκοόλ σε μικρές και μεγάλες παρέες οι οποίες δεν τηρούν καμία απόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε από κάποιους και το νέο διιαδόθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο από κόσμο στην πλατεία.

Βίντεο από το χθεσινό κορωνοπάρτι:

Η πλατεία Αγίου Γεωργίου μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο μετά το χθεσινό κορωνοπάρτι με τα χιλιάδες άτομα, που έπιναν και γλεντούσαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, η οποία κατέληξε να γίνει σκουπιδότοπος μετά από κορωνοπάρτι το βράδυ της Παρασκευής.

Το αποτέλεσμα ήταν  η πλατεία Αγίου Γεωργίου να γεμίσει σκουπίδια από αποτσίγαρα, κουτάκια μπίρας και σπασμένα μπουκάλια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η πλατεία Αγ. Γεωργίου παραδόθηκε καθαρή στους κατοίκους της περιοχής

Συνεργείο εργαζομένων της καθαριότητας, όμως,  φρόντισαν κάθε γωνιά της πλατείας και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αποδοθεί καθαρή στους περίοικους. 

Τα απορρίμματα (μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά και διάφορες συσκευασίες) γέμισαν 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, ενώ ακολούθησε η σάρωση και απολύμανση της πλατείας, των γύρω δρόμων και των πεζοδρομίων.


Written by 

Related posts

Leave a Comment