Κέρκυρα: Εκτέλεσε άνδρα και γυναίκα και μετά αυτοκτόνησε! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά τη διπλή δολοφονία, ήταν ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα – Το έγκλημα σημειώθηκε κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Δασιάς

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις 11:30 στην περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης -γείτονας, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις, των δύο θυμάτων- φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις τους είδε (Ελληνογάλλος ο άνδρας, Ελληνίδα η γυναίκα), άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους.


Dasia-Kerkyra-Foniko-6
Dasia-Kerkyra-Foniko-5
Dasia-Kerkyra-Foniko-4
kerkyra_pirovolismoi

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι υπάρχει και τρίτος νεκρός στην περιοχή της Δασιάς. Τα θύματα είναι ένας Ελληνογάλλος, μία Ελληνίδα και ο Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί τους και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, μετά το πρωτοφανές μακελειό που προκάλεσε.

Πάντως, ώσπου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη, είχε στηθεί επιχείρηση της Αστυνομίας με πάνοπλες ειδικές δυνάμεις που έχουν ζώσει την περιοχή, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν αρχικά συγκεχυμένες.

Άλλες ανέφεραν ότι είχε καταφύγει στο δάσος και άλλες ότι ήταν ταμπουρωμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα.

Written by 

Related posts

Leave a Comment