Θαναθάκη Θίμο Έλενα πατάτα έρχεται

Γράφει η Τσούχτρα

Καλημέρα αγαπητοί. 112!!! Μείνετε μακριά μου γιατί σήμερα θα ακουμπήσω την αγαπημένη σας Δήμαρχο και μπορεί να πληγωθείτε. Για την Έλενα μιλάω, όχι την Παπαρίζου με τις απίθανες ποδάρες, αυτήν όλοι την αγαπάμε. Για την άλλη λέω την δικιά σας, που στις εξόδους της φτιασιδώνετε γιατί θέλει πάλι να επανεκλεγεί ως όμορφη. Και συμπαθητικιά. Ξέρω διαφωνείτε με αυτήν και την ομορφιά της. Εγώ πάλι αν είχα μια αδερφή τσούχτρα, θα είχα αυτήν. Την Έλενα. Δικιά μου είναι.
Πάμε όμως στα παραπολιτικά μας.Ξέρουμε ότι έχει πρόβλημα στις επόμενες εκλογές, τα νούμερα λένε ότι είναι στο 17% στην προτίμηση των Χαλκιδαίων.

Η Έλενα ομως έχει τα όπλα της. Έχει από τη μία σιγουράκι τον Θανασάκη ( κι αυτός ανταποδίδει το σιγουράκι στις δικές του εκλογές),αλλά δε φτάνει. Το ξέρει. Βλέπεις έσκασε δυνατά η μπόμπα Σπύρου, έχει και τα παλαιά προβλήματα με καθαροσπόρηδες κλπ και αγρίεψε. Δικαιολογημένα. Σκεφτείτε ότι για να σωθεί βρέθηκε με τον οχτρό και συμφωνία λένε ότι έκλεισε μαζί του. Τον Σίμο εννοώ. Και ήπιανε ποτάκια σε χαλαρή διάθεση. Και όταν πίνεις ποτάκια με τον Σίμο είναι εγγύηση η συμφωνία. Στα γεγονότα λοιπόν, σε κοινή έξοδο τους μίλησαν για το μέλλον τους. Και συμφώνησαν να πάνε παρέα στις εκλογές τους.

Εγώ ως τσούχτρα βλέπω μαζί με αυτό και δισταυρία Θανάση – Σίμου στις βουλευτικές. Και εδώ θυμάμαι τον Αρκά και δίνω μια συμβουλή. Καημένε Θαναθάκη! Πατάτα έρχεται!

Written by 

Related posts

Leave a Comment