Η μέρα των μεγάλων..

Η μέρα των μεγάλων. Τρεις τεράστιες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναμετρώνται σήμερα. Πρώτη η Γαλλία στις 4:00 θα αντιμετωπίσει τον Ουγγαρία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και αναμένεται να δούμε ένα…. Ξεκαπνισμα των γαλλικών μηχανών.
Τη σκυτάλη παίρνει για το δεύτερο παιχνίδι της ημέρα αυτό στις 7:00 η Γερμανία. Ακόμα μια μεγάλη δύναμη ποδοσφαιρική εκτός από οικονομική θα αγωνιστεί με καθαρό στόχο την νίκη. Το κακό ξεκίνημα της πρώτης αγωνιστικής δεν της αφήνει πολλά περιθώρια ώστε να μην πάρει τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη η παρέα του Ronaldo παίζουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος όμως ο δικός μας Santos όπως δήλωσε έχει πάει στο euro για να αργήσει να γυρίσει σπίτι.
Τελευταίο ματς για απόψε στις 10:00 αυτός ανάμεσα σε Ισπανία και Πολωνία. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει ακόμα νίκη και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να φύγουν με καλό αποτέλεσμα. Οι Ισπανοί είναι ανώτεροι σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο όμως οι ανταγωνιστικοι και σκληροί Πολωνοι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους….

Written by 

Related posts

Leave a Comment