Η μέρα των μεγάλων..

Η μέρα των μεγάλων. Ακόμα μια μέρα με τεράστιο ενδιαφέρον η σημερινή για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Και οι οκτώ ομάδες των δύο τελευταίων ομίλων παίζουν για την πρόκριση. Σλοβακία και Ισπανία διασταυρωνουν τα ξίφη τους στις 19:00. Οι Σλοβάκοι παίζουν για δύο αποτελέσματα καθώς προηγούνται στη βαθμολογία. Η Ισπανία με ένα γεμάτο ροστερ το οποίο μέχρι στιγμής αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο βλέπει την νίκη σαν μονόδρομο. Τον πρώτο λόγο έχουν οι Ισπανοί όμως μέσα σε 90 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν.
Μία ίδια εικόνα και στο δεύτερο παιχνίδι του ίδιου ομίλου το οποίο γίνεται την ίδια ώρα . Οι Σουηδοί παίζουν και για την ισοπαλία καθώς είναι πρωτοπόροι στο γκρουπ όμως η Πολωνία με τα μεγάλα της αστέρια θέλει πολύ να πάρει τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Στον άλλο όμιλο που ρίχνει σήμερα την αυλαία της πρώτης φάσης όλοι θέλουν να περάσουν. Η Γερμανία φαίνεται να έχει ένα εύκολο παιχνίδι στις 22:00 με την πολύ χαμηλότερης ποιότητας ομάδα της Ουγγαρίας. Οι Ούγγροι όμως μετά την απρόσμενη ισοπαλία που απέσπασαν από τη Γαλλία θα δώσουν και την ψυχή τους μέσα στις τέσσερις γραμμές ώστε να πετύχουν την νίκη πρόκριση και ταυτόχρονα την μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης.
Την ίδια ώρα αγωνίζονται Πορτογαλία και Γαλλία με στόχο και οι δύο την νίκη που θα τους δώσει την πρώτη θέση. Η ομάδα του CR7 θέλει να συνέλθει άμεσα από το χαστούκι που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Γερμανία και δεν υπαρχει καλύτερη ευκαιρία από μια νίκη στους εν δυνάμει παγκόσμιους πρωταθλητές. Η Γαλλία μέχρι τώρα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορεί να κερδίσει όποιον αντίπαλο έχει απέναντι της καθώς παίζει ένα γρήγορο και σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως οι αυτοκτονικες τάσεις που έχει αρκούν ώστε σε μια στιγμή να πετάξει τους κόπους στον κάλαθο των αχρήστων.

Written by 

Related posts

Leave a Comment