Εuro 2020: Αγώνες Σαββάτου 13/6 . Αναλύσεις και προβλέψεις τριών αγώνων.

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα στις 16:00 ανάμεσα σε Αγγλία και Κροατία. Οι Άγγλοι μια τεράστια δύναμη του ποδοσφαίρου θέλουν φέτος να καταφέρουν να σπάσουν την κακή παράδοση που έχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Από την άλλη μεριά η Κροατία που έφθασε μέχρι τον τελικό του μουντιάλ πριν 3 χρόνια είναι μια χώρα με μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται στιυς καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Αναμένεται να δούμε ένα δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς και την πρωτιά στο τέταρτο γκρουπ.

Για το τρίτο γκρουπ η ημέρα έχει δύο παιχνίδια. Το πρώτο θα αρχίσει στις 7 ανάμεσα στην Αυστρία και τα Β.Μακεδονία. Οι αυστριακοί έχουν τον πρώτο λόγο καθώς πιο έμπειροι και με περισσότερες συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις έχουν την ευκαιρία να πάρουν έστω την δεύτερη θέση του ομίλου. Από την άλλοι μεριά τα Β.Μακεδονία θα παλέψουν όσο μπορούν καθώς είναι η Σταχτοπούτα της διοργάνωσης και ότι και να πάρει από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι επιτυχία.

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα αυτό ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ουκρανία. Με πολλούς νεαρούς παίχτες οι Ολλανδοι στο ροστερ τους ελπίζουν αυτό το καλοκαίρι να ξανά ζήσουν στιγμές του ενδόξου παρελθόντος. Από την άλλη η Ουκρανία μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα με αρκετές καλές μονάδες θα προσπαθήσει για την έκπληξη. Σίγουρα αναμένεται ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες.

Written by 

Related posts

Leave a Comment