ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ελληνοαμερικανός πρώην στρατιωτικός σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του και αμέσως μετά έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Ο Νικόλας Μαυράκης, που ζούσε στο Οχάιο, έπασχε από σύνδρομο μετατραυματικού στρες και την πλήρωσε η 37χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά του 13 και 5 ετών!

Όλοι οι γείτονες στον οικισμό Τζάκσον είναι εμβρόντητοι γι’ αυτό που συνέβη και η αστυνομία λέει πολύ λίγα για τον τριπλό φόνο και την αυτοκτονία.

Ο 47χρονος Νικόλας Μαυράκης ήταν βετεράνος του αμερικανικού στρατού, που είχε πολεμήσει στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και έπασχε από το σύνδρομο του μετατραυματικού στρες.

mavrakis

Σύμφωνα με την αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του Λέσλι, τα δυο τους παιδιά, τον Έϊς Μαυράκη 13 ετών και την Πέπα Μαυράκη πέντε ετών και μετά αυτοκτόνησε.

Οι τέσσερις σοροί εντοπίσθηκαν μέσα στο σπίτι από την αστυνομία, την Κυριακή, που ήταν η γιορτή του πατέρα, όταν κάλεσε τις αρχές συγγενής που κτυπούσε την πόρτα και δεν έλαβε απάντηση.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι αυτό το 2016 και οι γείτονες λένε ότι ήταν πάντοτε πρόσχαροι και εγκάρδιοι.

Ο Νικόλας Μαυράκης υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από τον Απρίλιο του 1993 μέχρι και τον Ιούλιο του 2013, οπότε συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του λοχία.

Written by 

Related posts

Leave a Comment