Εστίαση: Αισιοδοξία … ΄΄Μας λείπουν οι άνθρωποι..΄΄ Το βίντεο της estiasigreece.

Από το παλαιότερο καφενείο του Φορλίδα, περνώντας το δικό του μήνυμα.

Το δικό της βίντεο δημιούργησε η estiasigreece για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κλάδος, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους επαγγελματίες της χώρας που εδώ και τόσους μήνες βλέπουν τα καταστήματα τους να είναι κλειστά ή να υπολειτουργούν.

Το βίντεο έγινε share από αρκετούς Πατρινούς επαγγελματίες που συμμετέχουν στην estiasigreece, διαχωρίζοντας την θέση τους από τα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου ενώ συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

«Μας λείπουν οι άνθρωποι…

Αυτή είναι η πραγματικότητα από την οποία όμως δεν λείπει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους πως θα σταθεί όρθια και θα αντέξει, όπως άντεξε στους αιώνες το καφενείο του Φορλίδα, το παλιότερο (σύμφωνα με το greekgastronomyguide) καφενείο της Ελλάδας με αδιάλειπτη λειτουργία απ’ το 1785.                                                                                                                  

Μπορεί να λυγίζει σήμερα γιατί του λείπουν οι άνθρωποι. Αλλά…Θα αγκαλιαστούμε ξανά. Θα χαρούμε όλοι μαζί και πάλι. Θα βγούμε νικητές.

Γιατί μας λείπουν οι άνθρωποι !                                         

Στην υγεία όλων μας !

 #menoumeoloimazi, στην πράξη

 #estiasigreece

Ευχαριστούμε την Αθηνά Κρικέλη και την ομάδα της για την εξαιρετική συνεργασία όπως επίσης και τον Κύριο Μανώλη Φορλίδα για την παραχώρηση του παλαιότερου καφενείου το οποίο λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1785 με μοναδική διακοπή την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε».

Μας λείπουν οι άνθρωποι

Written by 

Related posts

Leave a Comment