“Ενστάσεις και πρόσκληση για…προσευχή, από την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας Χαλκίδας Σοφία Χονδρογιάννη”

Ταπεινή μου γνώμη: Για την αντιμετώπιση της πανδημίας, χρειάζονται: προσοχή για τις ευπαθείς ομάδες, μέτρα επιστημονικά τεκμηριωμένα και όχι…πολιτικά φούμαρα που προαποφασίζονται κυβερνητικά από την “ΑΛΗΤ” (κι όχι elite…), και αποστέλλονται στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων να τα καλλωπίσει, ώστε να τα παρουσιάσει στο κοινό η κ.Παπαευαγγέλου με τον γνωστό εύγλωττο τρόπο της. Άσε που έχουν καταργήσει την κοινή λογική…


Έσχατο μέτρο τώρα, τα self-tests, τα οποία θα προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα, απ΄ όσα υποτίθεται πως ανέλαβαν να λύσουν…Και ποιος ελέγχει το αποτέλεσμα???

Με τη στήριξη των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, προσπαθούν να πείσουν ότι δεν χρειάζεται επίταξη των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, δεν χρειάζονται μαζικά-στοχευμένα τεστ από συνεργεία του ΕΟΔΥ, αλλά μόνο αυτό-εξέταση των πολιτών & των παιδιών, η οποία θα οδηγεί σε αυτό-νοσηλεία και αυτό-θεραπεία…!!!

Αν πιστεύουν πως όλα αυτά θα αποδώσουν τότε πρόκειται για αποθέωση της… αυτό-ικανοποίησης! Ας μην πιάσουμε τη δολοφονία της οικονομίας, των μεσαίων στρωμάτων και της τεράστιας καταπόνησης της ψυχικής υγείας όλης της κοινωνίας, με παράλογα μέτρα αιχμαλωσίας ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Με συνθήματα την Υπακοή, Υποταγή, Συμμόρφωση, δε με πείθουν προσωπικά για τη θεοποίηση της…υγείας. Ποιας υγείας???
Τα υπόλοιπα θέματα υγείας πού θάφτηκαν???

Μόνο τρομοκρατία, ένταση, απογοήτευση, κερδοσκοπία και δυστυχία βλέπω γύρω μου! Ο Θεός να βάλει το Χέρι Του. Όλα τα κάναμε…Τόση υπακοή πια…!?!?!

Κι ο κορονοϊός ιός επιμένει και μας κοροϊδεύει και μεταλλάσεται τάχιστα. Τον τρέχουμε από πίσω! Ωραία τακτική πρόληψης…

Λοιπόν : Μόνο ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ και προσευχές, δεν κάναμε…Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα. Η μία πατρίδα μου, η Κέρκυρα, έχει γλιτώσει χολέρα, λέπρα, πανούκλα και τουρκικές πολιορκίες, με λιτάνευση του πολιούχου της, Αγίου Σπυρίδωνα. Κι αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι όχι παραμύθια, όπως οι κοντόφθαλμοι ή κακοπροαίρετοι ή ακατήχητοι πιστεύουν…

Written by 

Related posts

Leave a Comment