Εγκαίνια των εργαστηρίων αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ και μαγειρικής του νέου ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Χαλκίδας.

Πραγματοποιήθηκαν εχθές Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 παρουσία του διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη τα εγκαίνια των εργαστηρίων αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ και μαγειρικής του νέου ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Χαλκίδας. Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Παύλου.

Στο νέο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Χαλκίδας αναμένεται να καταρτιστούν 54 σπουδαστές το σχολικό έτος 2021-2022, σε τρεις σύγχρονες ειδικότητες: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef), Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics).

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κώστας Γαλάνης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων κ. Δημήτριος Σέρρας και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας κ. Ευάγγελος Κούκουζας.

Written by 

Related posts

Leave a Comment