Δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος επί 15 χρόνια!

Συγκατοικούσε με το θύμα, αλλά διαπληκτίστηκαν και τον στραγγάλισε – Συνελήφθη στην Χερσόνησο για ανθρωποκτονία με πρόθεση

Άφαντος ήταν επί 15 ολόκληρα χρόνια ένας Ρουμάνος που είχε δολοφονήσει έναν άνδρα στα Κάτω Πατήσια στις 13 Μαρτίου το 2006, παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί για άλλο αδίκημα στο Ηράκλειο, το 2013! Τότε, όμως, η δολοφονία δεν είχε εξιχνιαστεί, πράγμα που έγινε πριν από λίγο καιρό.

Σε βάρος του 36χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 27ου ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Τα ίχνη του εντόπισαν στην Χερσόνησο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και, μετά από αναζητήσεις, τον βρήκαν να περιφέρεται σε έναν δρόμο της περιοχής και του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 36χρονος, που θα μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί, ήταν φιλοξενούμενος του θύματος αλλά διαπληκτίστηκαν και στραγγάλισε τον άτυχο άνδρα. Στη συνέχεια, ερεύνησε τα δωμάτια, άρπαξε όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκε και εξαφανίστηκε. Από τότε, παρέμενε ελεύθερος, καθώς η δολοφονία έμεινε για πολλά χρόνια ανεξιχνίαστη.

Written by 

Related posts

Leave a Comment