Δήμος Διρφύων -Μεσσαπίων: Μια Αιμοδοσία αφιερωμένη στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας !!!

  • Στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 σας περιμένουμε στην 12η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων, στο Γυμνάσιο Ψαχνών από τις 9:00π.μ έως τις 14:00μ.μ .

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπιων εκδηλώνει την συμπαράσταση της στο βαρύ πλήγμα που έχουν υποστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές οι συμπολίτες μας στην Β.Ευβοια , που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδες στρεμμάτων παρθένου δάσους αλλά και των κόπων μιας ολόκληρης ζωής .
Συμμετέχουμε στην συλλογική αλληλεγγύη , βρισκόμαστε δίπλα στις απαρηγόρητες οικογένειες , με την ελπίδα οι πληγέντες να αισθανθούν την συμπαράσταση όλων μας , ως ελάχιστη για αυτούς παρηγοριά !!!
Αγαπητοί Συμπολίτες ,
Η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπιων είναι στην διάθεση των πυροπληκτων συμπολιτών μας της Β.Εύβοιας για οποιαδήποτε ανάγκη υπάρξει σε αίμα . Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να χτίσουμε γέφυρες …ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ κι ΕΛΠΙΔΑΣ .
Το ΕΜΕΙΣ είναι ισχυρότερο του ΕΓΩ κι αυτό γίνεται πράξη στον Δήμο Διρφύων -Μεσσαπίων από το 2015 . Διαδώσαμε το μήνυμα του εθελοντισμού και την αγάπη μας για αυτόν , τον τόπο και τον συνάνθρωπο .
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι ακόμη μια φορά για την συνέπεια ,το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία όλων των εθελοντών !!!
Η δική σας σημαντική υποστήριξη στην διοργάνωση των Εθελοντικών Αιμοδοσιών και η συμμετοχή εκατοντάδων αιμοδοτών , μας οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία.
Στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 σας περιμένουμε στην 12η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπιων , στο Γυμνάσιο Ψαχνών από τις 9:00π.μ έως τις 14:00μ.μ .
Μια Αιμοδοσία αφιερωμένη στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας !!!
Μια Αιμοδοσία λίγο διαφορετική από τις άλλες …ίσως γιατί αυτό το καλοκαίρι όλα έγιναν διαφορετικά !!!
Ίσως γιατί μέχρι τώρα φοβομασταν …αλλά από τώρα και στο εξής θα ελπίζουμε !!!
Ίσως γιατί η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις και στις ελπίδες !!!
Ίσως γιατί ….η ΑΓΑΠΗ , η ΦΡΟΝΤΙΔΑ , η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ είναι προνόμιο των γενναίων !!!
Σας περιμένουμε
Το Δ.Σ

Written by 

Related posts

Leave a Comment